Vandaag wil ik even kort iets met jullie delen. Gewoon, omdat ik merk dat ik jullie graag een beetje op de hoogte wil houden 🙂

Al ruim 7 maanden zitten we in een gekke rollercoaster. Een kleine 3 maanden geleden besloot ik om mijn reisbureau even “on hold” te zetten. Ik stond continu onder spanning, ik had allerlei ideeën die niet uit de verf kwamen… Ik besloot het anders aan te gaan pakken.

Een kleine 3 maanden geleden: We waren op vakantie met het gezin, een moment van bezinning. Ik ga het anders doen, ik neem even afstand van mijn reisbureau. Mareen wilde mij wel vervangen tot eind december (thanks Mareen, super fijn!). En wat ben ik gaan doen? Ik ben mijn passie gaan volgen. Ik ben gaan doen waar ik echt blij van word en waar ik energie van krijg, want die energie had ik na die intensieve maanden wel nodig!

Happy me – Elzas

Tussenstand? Er is een boek onderweg…!

Inmiddels is het bijna eind oktober. Een tussenstand, waar sta ik nu? 2 weken geleden ging ik met Isabel naar de Elzas op inspectiereis. Wauw, wat was dit gaaf! Ik ga hier binnenkort nog wel wat meer over vertellen. Na weken van voorbereiding kwam het 2 weken geleden allemaal samen. Ik ben in augustus al begonnen met het schrijven van een boek over de Elzas als wijngebied (ja, the word is out!) en 2 weken geleden heb ik nog zoveel meer informatie opgedaan. In de Elzas heb ik Isabel ook gevraagd om mij te helpen met het schrijven van dit boek. Isabel is vinoloog (ja Isabel, nu is het officieel!) en ik weet zeker dat met haar bijdrage ons boek echt heel gaaf gaat worden.

Fietsen in de Elzas

Een groepsreis naar de Elzas!

“Et en plus”: volgend jaar willen wij een deel van deze reis gaan aanbieden als groepsreis. Samen met een groep naar de prachtige Elzas, hoe gaaf is dat? Dan kunnen we nog meer mensen laten zien wat wij hebben mogen beleven. Meer mensen die kunnen genieten van de bijzondere verhalen die de wijnboeren vertellen. En uiteraard genieten van de passie die deze mooie mensen hebben, want dat is zo bijzonder om mee te maken!

Colmar

Wil jij op de hoogte gehouden worden over het boek of over de reis? Laat het mij weten, dan zorg ik dat je als eerste meer weet! Je kunt je ook aanmelden voor mijn Facebookgroep, Wijn & Reizen, daar lees je het laatste nieuws als eerste (en je vindt er al wat posts over de reis naar de Elzas)!