Wijnproeverij

Aanmeldformulier Wijnen, Spijzen & Reizen

Wat leuk dat u aanwezig wilt zijn bij de eerste Wijnen, Spijzen & Reizen avond! Deze avond zal plaatsvinden in de Eetkamer - Hier is Ut in het Holstohus in Olst. U bent vanaf 19u van harte welkom. Om 19:30u zullen we starten met de avond.

Deze avond zal helemaal in het teken staan van het prachtige Italië. U krijgt gedurende de avond 6 verschillende wijnen te proeven uit 3 verschillende Italiaanse regio's. Uit elke regio krijgt u een bijpassende lekkernij die ook heel goed bij de wijnen past. En dit alles terwijl u meer informatie krijgt over de regio's. Een avondje uit naar Italië, terwijl u nog in Olst bent!

Met het invullen en verzenden van dit formulier meldt u zich aan voor de proeverij. Er kunnen maximaal 40 personen deelnemen aan de avond. U krijg na aanmelding een persoonlijke bevestiging, waarna uw reservering definitief is. Mochten er meer aanmeldingen komen dan de maximale 40 zullen wij kijken naar een extra datum!

Op donderdag 30 januari, vrijdag 31 januari en zaterdag 1 februari kunt u uw voucher ophalen bij De Dom Uw Topslijter (Hendrik Droststraat 54, 8121 BJ Olst). Hier kunt u direct de betaling van € 35,- voldoen.

Ik wil mij graag aanmelden:
Ik wil graag reserveren voor:
Ik ontvang graag de nieuwsbrief van De Dom Uw Topslijter
Ik ontvang graag de nieuwsbrief van Personal Touch Travel