Ik krijg nog regelmatig de vraag: “Maar Laura, hoe werk jij dan precies?”

Mensen stellen mij met deze vraag eigenlijk meerdere vragen. Ze willen weten hoe ik precies te werk ga, of ik bepaalde reizen van het internet ook kan boeken en of ik duurder ben dan wanneer ze via internet boeken (want ik moet toch ergens iets aan verdienen..). Ik wil in deze blog proberen antwoord te geven op deze vragen.

Hoe ga jij precies te werk?”

Stel, je wilt graag op vakantie (wie wil dat nou niet?), maar je hebt geen idee waar je moet beginnen. Of het internet geeft jou zoveel opties dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Je kunt mij dan bellen en je wensen aan mij voorleggen. Dit kan telefonisch of per e-mail, maar ik kan ook op een moment dat het jou goed uitkomt bij je langskomen.

Door de vragen die ik je stel krijg ik een beeld van wat je leuk vindt en wat je vakantiewensen zijn. Hierna ga ik voor je op zoek naar jouw ideale vakantie, of dit nu een stedentrip, een all inclusive vakantie of luxe rondreis is. Je krijgt van mij een reisvoorstel met maximaal 3 opties. Hier kun je naar kijken en mij aangeven of hier inderdaad jouw vakantie tussen zit. Is dit niet het geval, dan hoor ik heel graag jouw op- en/of aanmerkingen, want daar kan ik weer mee verder! Ik bereken hier uiteraard geen extra kosten voor, je betaalt bij boeking alleen eenmalig € 35,- reserveringskosten. Die reserveringskosten ben je normaal gesproken kwijt aan de organisatie waar je boekt.

Maar wat als je nu al een leuke vakantie gevonden hebt? Dan kan ik ook nog wat voor je betekenen! Ik boek het voor je in en ik hou contact met de leverancier. Je hebt dan toch de persoonlijke service van mijn kant. Ik zorg ervoor dat de reispapieren gecontroleerd worden, dat echt alles klopt. Ook kun je mij bereiken wanneer er ter plaatse iets aan de hand is. Ik help je dan om te zoeken naar een oplossing. Je hebt altijd 1 vast aanspreekpunt; mij 🙂 Je bent dus geen nummer en ik hoef mij niet eerst in te lezen in jouw reis.

Kun jij ook reizen van TUI, Thomas Cook, De Jong Intra vakanties en FOX verre reizen boeken?”

Jazeker! Ik ben aangesloten bij Personal Touch Travel en zij hebben met een heleboel reisorganisaties afspraken gemaakt, waaronder TUI, Neckermann en FOX. Maar ook Belvilla, Suncamp of Novasol kan ik boeken, dus je kunt ook voor een verblijf op een camping of in een huisje bij mij terecht. Ook werken wij met veel lokale organisaties, omdat zij het land natuurlijk veel beter kennen. Zo kan ik echt jouw reis op jouw manier samenstellen! En Personal Touch Travel is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds, dus je gaat met een goed gevoel op reis.

Dit sluit ook aan op de vraag of ik dan duurder ben dan wanneer je via internet boekt “omdat ik er ook aan moet verdienen”: nee, want er zijn ook financiële afspraken gemaakt met deze organisaties. Ik hoef er dus niets extra’s op te zetten om wat te verdienen.

Kortom, voordelen genoeg! Wil je weten of ik ook wat voor jou kan betekenen? Bel, mail of app me even!