Afgelopen week hintte ik op Instagram al op iets dat ik met jullie wilde delen. En vandaag ga ik het nieuws met jullie delen!

Afgelopen jaar…

Afgelopen jaar was een bizar jaar. De (reis)wereld heeft een hele tijd stilgestaan. Ik kon helaas geen mooie reizen samenstellen en voor veel klanten heb ik reizen moeten annuleren. Dat vond ik heel heftig. Inmiddels is er weer een beetje licht aan het einde van de tunnel en gaat de wereld hopelijk stukje bij beetje weer open.

Zoals jullie misschien weten heb ik in het afgelopen jaar niet stilgezeten. Ik had al langer het idee om mij te gaan specialiseren in wijngebieden en wijnreizen. Afgelopen jaar heb ik daar de tijd voor gekregen én ook genomen. Ik heb mijn collega Mareen Smithuis in de zomer van 2020 gevraagd of zij voor een bepaalde tijd mijn lopende en nieuwe boekingen over wilde nemen. Dat heeft zij voor mij gedaan en de tijd die ik daarvoor terugkreeg heb ik gebruikt voor het schrijven van een wijnreisgids over de Elzas én voor de ontwikkeling van (online) wijnreizen. En zoals jullie wellicht weten: deze maand komt de wijnreisgids uit die ik in samenwerking met Isabel (vinoloog) heb geschreven!

En nu gaat de wereld weer een beetje open…

Nu de wereld stukje bij beetje weer open gaat en er weer reizen geboekt gaan worden, heb ik mij afgevraagd hoe ik de komende tijd voor mij zie. Ik heb, ondanks de hele coronasituatie en het niet kunnen reizen, ontzettend genoten van het schrijven van de wijnreisgids en het ontwikkelen van de (online) wijnreizen. Daarnaast staan er voor de komende tijd nog veel meer mooie wijnreisgerelateerde projecten op het programma. Daar ga ik met heel veel plezier mee aan de slag! En tsja, dan loop je er tegenaan dat je maar 24 uur in een dag hebt…. 😉

Hierbij dus ook het super leuke nieuws… Ik ga mij vanaf nu volledig richten op wijnreizen en de specialisatie in wijngebieden! Een hele gave stap waar ik ontzettend veel zin in heb!
Vanochtend hebben Mareen en ik onze handtekening gezet onder de verkoop van een deel van mijn reisbureau. Zij gaat met heel veel enthousiasme alle ‘niet-wijngerelateerde reizen’ op zich nemen en ik zal mij vanaf nu volledig gaan richten op Wijn & Reizen. En wauw, wat voelt dat goed! Ik heb er zoveel zin in om nog meer over wijngebieden aan jullie te kunnen laten zien 🙂 Via wijnreisgidsen, (online) wijnreizen… Mijn hoofd staat niet stil hoor! 🙂

Voor nu wens ik jullie een heel fijn weekend! En… Jullie gaan zeker meer van mij horen 🙂

Proost!