Het is inmiddels 11 weken geleden dat Florine geboren is. Na een zware zwangerschap waarin ik bijna niet kon werken was het zo fijn dat ze er eindelijk was! Helaas hebben de eerste weken van haar jonge leventje vooral in het teken gestaan van onrust. Waar het vandaan komt, we weten het niet.. Een combinatie van factoren waarschijnlijk, die gelukkig allemaal niet ernstig zijn maar die in haar kleine lijfje wel voor onrust zorgen.

Inmiddels is het bijna april en begin ik volgende week weer echt met werken. In de afgelopen weken ben ik al wel weer aan het werk geweest, maar zat er nog niet veel regelmaat in. Florine was (en is) nog lekker thuis, maar door haar onrust was het niet mogelijk om “te werken wanneer zij sliep”. Het is namelijk nog niet echt te voorspellen wanneer ze slaapt. Toch heb ik wel al veel nieuwe ideeën op gedaan tijdens deze weken, heb ik ook echt alweer een paar mooie reizen mogen samenstellen en kan ik me echt alweer verheugen om weer wat meer regelmaat in mijn werkzaamheden te krijgen. Het voelt namelijk nog steeds niet als werken, ik vind het zo leuk om te doen!

De voetjes op de foto zijn van Florine. Deze kleine, schattige (vind ik ;-)) voetjes waar nu nog niet op gelopen wordt, maar die haar straks helpen om de grote wereld te gaan ontdekken. Waar zullen deze voetjes allemaal heen gaan? Waar laat zij haar voetstappen allemaal achter? Het kan niet anders dan dat Florine ook de wereld gaat ontdekken. Met 2 ouders die veel met het buitenland te maken hebben (de papa van Elise en Florine zit op het moment van schrijven in Singapore… Ik bedoel maar ;-)) zal zij echt niet alleen maar in Nederland blijven… Haar eerste vakantie naar het buitenland (Duitsland) zit er al op en over 2 maanden gaat ze met ons mee naar Griekenland! Dus het wordt met de paplepel ingegoten.

Ik ben heel benieuwd waar onze dochters naartoe zullen gaan, welke reizen ze gaan maken. Ik hoop dat ze er net zoveel plezier aan zullen beleven als dat wij doen.

Voor nu geniet ik nog even van mijn verlof. Maar vanaf volgende week ben ik weer helemaal beschikbaar! Dus laat het me vooral weten als je vakantieplannen hebt 🙂 Ik sta weer helemaal voor jullie klaar!