Mijn naam is Laura Westerbrink en ik woon in het mooie Olst, samen met mijn man Martijn en onze prachtige dochters Elise (5 jaar) en Florine (2 jaar).

Al van jongs af aan is reizen mijn passie. Als klein meisje gingen we vaak naar de camping in Frankrijk, Spanje of Italië. Samen met mijn man, die ook heel erg van reizen houdt, heb ik nog meer kunnen ontdekken van de wereld. We zijn in verschillende delen van de Verenigde Staten geweest en we hebben Beijing en omgeving, Qatar en Dubai bezocht. Ook zijn we in verschillende Europese landen geweest en vinden we het erg leuk om nieuwe steden te ontdekken door middel van stedentrips. San Francisco, Parijs en Barcelona staan hierbij zeker in de top 3!

In de afgelopen jaren heb ik gemerkt dat meerdere vrienden en kennissen naar mij toekwamen met vragen over hun reis. Ik heb een groot aantal van hen geholpen met het vinden en boeken van hun reis. Ik vind het geweldig dat ik van mijn passie mijn werk heb mogen maken. En als je doet wat je leuk vindt, dan hoef je namelijk nooit te werken!

Door het grote aanbod op internet ziet u misschien door de bomen het bos niet meer en kost het u veel tijd om uw droomvakantie te boeken. Met mijn enthousiasme, servicegerichtheid en flexibiliteit wil ik u hier graag bij helpen. Geen meerprijs, wel meer service. Dat is de Personal Touch!

Mail of bel mij gerust voor meer informatie. Waar gaat uw volgende reis heen?

Travel is the only thing you buy, that makes you richer!

Laura Westerbrink
E-mail: laura.westerbrink@personaltouchtravel.nl
Tel: 06-42915755

Disclaimer:
Blogs op deze website kunnen affiliate links bevatten. Dit houdt in dat als je via één van deze links een aankoop doet, ik een kleine commissie ontvang. Dit helpt mij, zonder dat het jou iets extra’s kost. Bedankt!
Partner van bol.com

Ik stel graag de ideale reis voor je samen. Of je nu van ver weg of dichtbij houdt, er is altijd een passende regio voor je ideale reis. Jouw reis op jouw manier.

Laura

Neem contact op

12 + 8 =