Mijn verhaal

Het begint allemaal met passie, en mijn passie is reizen!

Wie ben ik?

Mijn naam is Laura Westerbrink. Ik woon in het mooie Olst, samen met mijn man Martijn en onze prachtige dochters Elise (4 jaar) en Florine (1 jaar).

Al van jongs af aan is reizen mijn passie. Als klein meisje gingen we vaak naar de camping in Frankrijk, Spanje of Italië. Samen met mijn man, die ook heel erg van reizen houdt, heb ik nog meer kunnen ontdekken van de wereld. We zijn in verschillende delen van de Verenigde Staten geweest en we hebben Beijing en omgeving, Qatar en Dubai bezocht. Ook zijn we in verschillende Europese landen geweest en vinden we het erg leuk om nieuwe steden te ontdekken door middel van stedentrips. San Francisco, Parijs en Barcelona staan hierbij zeker in de top 3!

In de afgelopen jaren heb ik gemerkt dat meerdere vrienden en kennissen naar mij toekwamen met vragen over hun reis. Ik heb een groot aantal van hen geholpen met het vinden en boeken van hun reis. Ik vind het geweldig dat ik van mijn passie mijn werk mag maken. En als je doet wat je leuk vindt, dan hoef je nooit te werken!

Door het grote aanbod op internet ziet u misschien door de bomen het bos niet meer en kost het u veel tijd om uw droomvakantie te boeken. Met mijn enthousiasme, servicegerichtheid en flexibiliteit wil ik u hier graag bij helpen. Geen meerprijs, wel meer service. Dat is de Personal Touch!

Waarom heb ik mij eigenlijk aangesloten bij Personal Touch Travel? “Succesvol ondernemen doe je samen!”

Ik ben zelfstandig ondernemer, maar ik heb een hoofdkantoor én ruim 120 collega’s door heel Nederland waar ik met mijn vragen terecht kan. Personal Touch Travel is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds, dit geeft u extra zekerheid en hierdoor bent u gegarandeerd van kwaliteit. Daarnaast vind ik dat de naam meteen aangeeft wat ik u bied: 1 aanspreekpunt en persoonlijke service! Ik ga na wat uw wensen zijn en maak een reisvoorstel wat helemaal bij u past. Daarnaast bent u niet gebonden aan openingstijden. Ik spreek een tijd met u af waarop het ú uitkomt. Dát is de Personal Touch!

Mail of bel mij gerust voor meer informatie. Waar gaat uw volgende reis heen?

Travel is the only thing you buy, that makes you richer!

Laura Westerbrink
E-mail: laura.westerbrink@personaltouchtravel.nl
Tel: 06-42915755