Hallo! Ik ben Laura!

Mijn naam is Laura Westerbrink en ik woon in het mooie Olst, samen met mijn man Martijn en onze prachtige dochters Elise (6 jaar) en Florine (3 jaar).

Al van jongs af aan is reizen mijn passie. Als klein meisje gingen we vaak naar de camping in Frankrijk, Spanje of Italië. Samen met mijn man, die ook heel erg van reizen houdt, heb ik nog meer kunnen ontdekken van de wereld. We zijn in verschillende delen van de Verenigde Staten geweest en we hebben Beijing en omgeving, Qatar en Dubai bezocht. Ook zijn we in verschillende Europese landen geweest en vinden we het erg leuk om nieuwe steden te ontdekken door middel van stedentrips. San Francisco, Parijs en Barcelona staan hierbij zeker in de top 3!

Al tijdens de middelbare school wist ik dat ik ‘iets in de reisbranche’ wilde doen. In 2016 kwam Personal Touch Travel op mijn pad en heb ik een aantal jaar met heel veel enthousiasme vele reizen samengesteld. In maart 2019 mocht ik op studiereis naar Zuid-Afrika. Daar ging het vlammetje branden: ik zou mij gaan specialiseren in wijngebieden en wijnreizen!

 

In maart 2020, toen alles stil kwam te liggen door de pandemie, heb ik juist niet stilgezeten. Inmiddels heb ik samen met Isabel Ruesen een wijnreisgids geschreven over de Elzas en heb ik meerdere online wijnreizen (uiteraard inclusief proeverij!) ontwikkeld met Annet Boxman van De Dom úw Topslijter in Olst. Wijngebieden hebben iets magisch en dat wil ik jou ook laten proeven!

Laura Westerbrink
E-mail: laura@wijnenreizen.nl
Tel: 06-42915755

Disclaimer:
Blogs op deze website kunnen affiliate links bevatten. Dit houdt in dat als je via één van deze links een aankoop doet, ik een kleine commissie ontvang. Dit helpt mij, zonder dat het jou iets extra’s kost. Bedankt!
Partner van bol.com

Wijngebieden hebben iets magisch en dat wil ik jou laten zien! Door middel van onze wijnreisgids en (online) wijnreizen maak jij kennis met verschillende wijngebieden. Wat is jouw favoriete wijngebied? 

Laura

Neem contact op

7 + 4 =