Aanstaande zondag is het zo ver: het allereerste Reizen, Wijnen & Wandelen event in Olst! Zes enthousiaste ondernemers uit Olst bundelen hun passies. Daarmee willen we jou als bezoeker inspireren, adviseren, maar vooral laten genieten.

Samenwerking van Olster ondernemers

Tijdens het Reizen, Wijnen & Wandelen event word je geïnspireerd over 4×4 reizen met een unieke pick-up camper van Special Campers. Ook krijg je uitgebreid advies over wijnreizen (door mijzelf ;-)) en kun je heerlijk proeven en kennismaken met Europese wijnen van De Dom úw topSlijter. Na een bezoek aan dit event wandel je voortaan op de perfecte schoen. Nobach Schoenen geeft je namelijk advies over hoe je goed kunt lopen, zonder last te hebben van pijnklachten. Korten Boek en Kantoor laat je dromen over de mooiste bestemmingen met hun boeken en tijdschriften. Het dorp Olst ligt in Salland, tussen de Hanzesteden Deventer en Zwolle. Proeftuin van Salland en Brasserie Op Duur zullen je naast een heerlijke kop koffie of thee ook culinair verrassen uit onze Sallandse streek.

3 april: 11:00u – 17:00u

Gratis entree

Het mooie is: de entree is gratis, je hoeft je niet van tevoren aan te melden en parkeren kan ook geheel kosteloos. Geen redenen meer om niet te komen dus 😉 Wij zien je aanstaande zondag heel graag tussen 11:00u en 17:00u aan De Meente 19 in Olst!

Winacties 

Wij hebben er superveel zin in om jullie te ontmoeten! En daarom hebben we in de afgelopen dagen een aantal winacties online gezet. Je kunt tot en met woensdag 30 maart 12:00u meedoen. Woensdagavond 30 maart worden de winnaars bekendgemaakt. Mocht jij een van de prijzen winnen, dan kun je deze tijdens het event ophalen. De winacties vind je via onderstaande links:
– Winactie Wijn & Reizen
– Winactie Nobach Schoenen
– Winactie Korten Boek & Kantoor
– Winactie Special Campers
– Winactie Proeftuin van Salland / Brasserie Op Duur
Winactie De Dom úw topSlijter

Wil je nog wat meer informatie over het event? Dan kun je terecht op de website van Special Campers. Of stuur mij een bericht, dan beantwoord ik jouw vraag.

Zien wij jou aanstaande zondag 3 april op het Reizen, Wijnen & Wandelen event in Olst?