Vorige maand liet ik jullie weten waar ik mee bezig ben: het opzetten van mijn nieuwe concept Wijn & Reizen. Inmiddels zijn we een maand verder en wil ik jullie hierbij graag op de hoogte houden van alle ontwikkelingen. Want ondanks dat er nog veel landen op code oranje/rood staan en ik vrijwel niks kan boeken, zit ik echt niet stil!

In de afgelopen weken heb ik met verschillende mensen hele leuke gesprekken gehad over wijnreizen, wijngebieden en over het schrijven van een boek. Mochten jullie dit lezen: mijn dank is groot! Ik word zo enthousiast van jullie verhalen!
Een van deze gesprekken was met Isabel, een vriendin van mij. Ik ken haar van onze studie Frans en wij hebben samen (lang, lang geleden 😉  ) een aantal maanden in Angers gestudeerd. Isabel is sinds vorig jaar bezig met de opleiding tot vinoloog. Naast Frankrijk en de Franse taal, hebben wij met wijn dus nog een gemeenschappelijke hobby 😉  Zij heeft uiteraard veel meer kennis van de wijnen op zich, maar met mijn kennis van de gebieden en het organiseren van reizen hebben wij natuurlijk een topcombinatie te pakken! Er kwamen tijdens ons gesprek direct al veel leuke ideeën bij ons omhoog.

Style in Travel

Op mijn vorige blog kreeg ik super veel enthousiaste en leuke reacties. Ook Monique Meijer van Style in Travel nam contact met mij op. Na een heel enthousiast telefoongesprek hebben Isabel en ik een kleine 2 weken geleden met Monique afgesproken. Met zijn drieën hebben wij hele gave plannen gemaakt. Over 2 maanden gaan Isabel en ik samen op inspectiereis naar de Alentejo (Portugal) voor Style in Travel! Hier zullen wij hotels en bodega’s gaan bezoeken, wijnproeverijen doen en veel informatie verzamelen. En deze inspectiereis doen we natuurlijk niet voor niks: Volgend jaar zullen wij samen met Style in Travel een wijnreis naar de Alentejo aanbieden!

Alentejo

Alentejo

Elzas

Een maandje eerder staat er – samen met Isabel – een inspectiereis naar de Elzas op het programma. Begin oktober gaan we naar Frankrijk en zullen we daar een aantal wijnhuizen gaan bezoeken, hotels bekijken en uiteraard véél foto’s en filmpjes maken. Met de informatie die we daar opdoen gaan we in het voorjaar van 2021, in samenwerking met Style in Travel, een wijnreis naar de Elzas aanbieden. Hoe gaaf is dat?! 🙂

Kaysersberg Elzas

Kaysersberg, Elzas

Nu moeten we nog even met z’n allen duimen dat het qua “coronaperikelen” rustig blijft de Elzas en de Alentejo “gewoon” op geel blijven staan. Dat blijft in deze periode natuurlijk toch nog wel een beetje spannend…

Op de hoogte blijven?

Mocht je op de hoogte willen blijven over de wijnreizen, laat het mij vooral weten. Je mag mij altijd een mail of bericht sturen. Zodra er meer informatie is zal ik je deze dan toesturen. Ook kun je via mijn Facebookgroep Wijn & Reizen en via Instagram (@wijn.en.reizen) op de hoogte blijven 🙂  Daar zal ik tijdens de inspectiereizen uiteraard ook veel foto’s en filmpjes delen!